Amire büszkék lehetünk!

Ünnepélyes gála keretében adták át a Privátbankár.hu szervezésében megtartott Klasszis 2015 díjait, a Befektetési Alapkezelők és Vagyonkezelők Magyarországi Szövetsége (BAMOSZ) és a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) támogatásával. A legfontosabb elismerést, az „Év Alapkezelője” díjat az Aegon Magyarország Befektetési Alapkezelő nyerte el.

dijA 2014-es sikereket követően 2015-ben is sikerült kiválóan teljesíteni az Aegon Alapkezelőnek a Klasszis versenyen. Idén a díjak közül a legfontosabbat, az „Év Alapkezelője” címet vívta ki magának az Aegon  Alapkezelő. A díj nemcsak az egyes portfóliók teljesítményét honorálja, hanem az Alapkezelő többéves kiegyensúlyozott teljesítményét, és kiemelkedő szakmai tudását. Ez utóbbi elsősorban annak köszönhető, hogy a globális és rendkívül tőkeerős Aegon cégcsoport közép-kelet-európai régiós vagyonkezelési központjaként magyar, lengyel, cseh, szlovák, ukrán, román és török vagyont kezelnek Budapestről, mintegy 4 milliárd euró értékben! Az év portfólió-menedzsere elismerést Móricz Dániel (Concorde Alapkezelő), az év feltörekvő piaci portfólió-menedzsere díjat pedig Boér Levente (OTP Alapkezelő) kapta a Privátbankár Klasszis 2015 díjátadó gáláján.

További három kategóriában is elismerést szerzett az Aegon alapkezelője:

A Budapesti Értéktőzsde különdíját, az Év Legjobb Hazai Részvénybefektető Alapja címet az Aegon Közép-Európai Részvény Alap nyerte el. Ennél az értékelésnél pontrendszert használtak, amelynél azért is járt pont, ha valaki sok magyar részvényt tartott, és azért is, ha a részvényportfóliójának összértéke jelentősen emelkedett az adott évben.

Az „Év Legígéretesebb Pénzpiaci Alapja” 2015-ben az Aegon Pénzpiaci Befektetési Alap lett, míg az Aegon Climate Change Részvény Befektetési Alap az „Év Legjobb EUR Részvény Alapja” díjával gazdagodott.

Gratulálunk az alapkezelő minden kollégájának és a nyertes alapok portfólió kezelőinek, Loncsák Andrásnak, Németh Gábornak és Szabó Gábornak!

Az egyes alapokat érintő díjakat a Privátbankár.hu széles szakmai közönség és zsűri bevonásával különböző mutatószámokkal figyelembe véve értékelte az elmúlt hetek folyamán.

A díjazottak teljes listáját itt lehet elérni:

http://privatbankar.hu/klasszis

Mindig rendelkezésére állunk.
06-1-477-4814
Munkanapokon: 8-16h
Hosszított panaszbejelentés: hétfő 8-20h
06-1-477-4814
külföldről hívható szám