Hirdetmény „Dupla kedvezmény” akcióról Prémium számlacsomaggal rendelkező ügyfelek részére

 

Az Aegon Magyarország Befektetési Alapkezelő Zrt. 2018. július 01. és 2018. július 31. között „Dupla kedvezmény” címmel akciót hirdet Prémium számlacsomaggal rendelkező ügyfelek részére.

Az akció részletes feltételei:

Az Aegon Magyarország Befektetési Alapkezelő Zrt. a hatályos Prémium kondíciós lista szerinti beutalási díjból nyújtott kedvezmény mértékét megduplázza, ami azt jelenti, hogy az akciós időszakban az értékpapírszámlára beutalt összeg után, a beutalás díjából az alábbiakban meghatározott mértékű kedvezményt érvényesíti:

  • 100% a kedvezmény mértéke, amennyiben az alábbiakban felsorolt élő állapotú, a beutalást megelőző munkanapnak megfelelő állapot szerint, legalább 12 havi díjjal rendezett, és a beutalást megelőző hónap utolsó napjáig díjrendezett életbiztosítási/nyugdíjbiztosítási szerződéssel rendelkezik az Aegon Magyarország Általános Biztosító Zrt-nél, és az ügyfél a biztosítási szerződés szerződője.
  • Aegon Prestige életbiztosítás (WIA-02), Aegon Prémium Gold életbiztosítás  (TR-06), Aegon Prestige Nyugdíjbiztosítás (NYIA-02), Aegon Prémium Gold Nyugdíjbiztosítás (NY-04), és a 05.14-én és ezt megelőzően kötött Aegon Exclusive Nyugdíjbiztosítás (NY-02) és Aegon Exclusive életbiztosítás (TR-04)
  • 50% a kedvezmény mértéke, amennyiben az alábbiakban felsorolt élő állapotú, a beutalást megelőző munkanapnak megfelelő állapot szerint, legalább 12 havi díjjal rendezett, és a beutalást megelőző hónap utolsó napjáig díjrendezett életbiztosítási/nyugdíjbiztosítási szerződéssel rendelkezik az Aegon Magyarország Általános Biztosító Zrt-nél, és az ügyfél a biztosítási szerződés szerződője.
  • Aegon Prémium életbiztosítás (WIA-01), Aegon Prémium Nyugdíjbiztosítás  (NYIA-01), Aegon Prémium Silver életbiztosítás (TR-05), Aegon Prémium Silver Nyugdíjbiztosítás (NY-03), és a 05.14-e után kötött Aegon Exclusive Nyugdíjbiztosítás (NY-02) és Aegon Exclusive életbiztosítás (TR-04)
  • Aegon Prémium Platinum (TR-07), Aegon Prémium Platinum EUR (TR-17), Aegon Prémium Platinum USD (TR-27) életbiztosítási szerződések esetében 100% a kedvezmény mértéke az akciós időszakban is, a hatályos kondíciós lista alapján.
  • 30% a kedvezmény mértéke, amennyiben élő állapotú, a beutalást megelőző munkanapnak megfelelő állapot szerint legalább 12 havi díjjal rendezett, és a beutalást megelőző hónap utolsó napjáig díjrendezett Aegon Vitál (PR-01) életbiztosítási szerződéssel rendelkezik az Aegon Magyarország Általános Biztosító Zrt-nél és az ügyfél a biztosítási szerződés szerződője.
  • 20% a kedvezmény mértéke, amennyiben élő állapotú, a beutalást megelőző munkanapnak megfelelő állapot szerint legalább 12 havi díjjal rendezett, és legalább a beutalást megelőző hónap utolsó napjáig díjrendezett Aegon Help (AD-03) balesetbiztosítás szerződéssel rendelkezik az Aegon Magyarország Általános Biztosító Zrt-nél és az ügyfél a biztosítási szerződés szerződője.

Amennyiben az ügyfél több élet- balesest- és/vagy nyugdíjbiztosítással rendelkezik, a kedvezmények összevonhatóak, a kedvezmények összesített mértéke maximálisan 100% lehet.

Budapest, 2018. május 29.

Mindig rendelkezésére állunk.
06-1-477-4814
Munkanapokon: 8-16h
Hosszított panaszbejelentés: hétfő 8-20h
06-1-477-4814
külföldről hívható szám