Hirdetmény „1% extra hozam” meglévő ügyfelek részére szóló akcióról

 
Az Aegon Magyarország Befektetési Alapkezelő Zrt. 2018. szeptember 24. és 2019. január 31. között „1% extra hozam” címmel akciót hirdet.

Az akció részletes feltételei:

Az Aegon Magyarország Befektetési Alapkezelő Zrt. 1% bónuszt fizet az akcióban részt vevő Ügyfeleinek az alábbi feltételek mellett:

 • Az akció kizárólag azon Ügyfeleinkre vonatkozik, akik 2018. szeptember 21-én már rendelkeztek online értékpapír számlával az Aegon Magyarország Befektetési Alapkezelő Zrt.-nél (a továbbiakban Aegon Alapkezelő) és ügyfél azonosítójuk az alábbi fiókkóddal kezdődnek:
  • AEKOZP, AEGMPK, AEGNOG, AEGAKC, AEGNON, AEJADR, AEGERE, AEGMON, AERISK, AEBTOR.
 • Az 1% bónusz összegének vetítési alapja az Ügyfél Aegon Alapkezelőnél vezetett értékpapír-számláján az éves átlagos értékpapír-állománynak a 2018. szeptember 21-i értékpapír-állományhoz viszonyított átlagos értékpapír-állomány növekménye (továbbiakban növekmény), melyet a kijelölt Aegon befektetési alapokba fektet.
 • Az átlagos értékpapír-állomány növekedést, a promóciós kód Aegon online értékpapír számla felületén történő megadásának napjától kezdődően, egy éves (365nap) időtávon számítjuk. Amennyiben az ügyfél 2018. szeptember 24. és 2019. január 31. között nem adja meg a promóciós kódot, akkor automatikusan a 2019. február 1. és 2020. január 31. közötti időszak átlagos értékpapír-állománya lesz a bónusz jóváírás alapja. Az 1% bónusz jóváírásának feltétele, hogy a kijelölt alapokba fektetett és a fenti módon kiszámított átlagos értékpapír-állomány növekmény elérje vagy meghaladja az 500 ezer Ft-ot.
 • Az értékpapír-állomány növekménybe csak az alábbiakban kijelölt Aegon befektetési alapok befektetési jegyei számítanak bele. Más Aegon befektetési alapokban tartott összegek nem képezik a kalkuláció alapját.
 • Aegon Alfa Származtatott Befektetési Alap
  Aegon Panoráma Származtatott Befektetési Alap
  Aegon Moneymaxx Expressz Abszolút Hozamú Befektetési Alap
  Aegon BondMaxx Befektetési Alap
  Aegon Smart Money Befektetési Alapok Alapja
  Aegon Ázsia Részvény Befektetési Alapok Alapja
  Aegon MegaTrend Részvény Befektetési Alap
  Aegon IstanBull Részvény Befektetési Alap
  Aegon Közép-Európai Részvény Befektetési Alap
  Aegon Lengyel Részvény Befektetési Alap
  Aegon Nemzetközi Részvény Befektetési Alap
  Aegon Russia Részvény Befektetési Alap

 • A bónusz jóváírása 2019-től történik, a promóciós kód Aegon online értékpapír számla felületén történő megadásának napjától számított 1 évet, azaz 365 napot követő hónap ötödik forgalmazási napján. A promóciós kód meg nem adása esetén a bónusz jóváírása 2020. február hónapban történik, az ötödik forgalmazási napon. A jóváírás az Ügyfél számláján történhet pénz, vagy azzal megegyező értékű pénzpiaci befektetési jegy formájában, a piaci értéket a kifizetést megelőző hónap, záró befektetési jegy árfolyama alapján számítva.

Az akció hivatalos weboldala:
Érdekel, megnézem

 

Budapest, 2018. szeptember 24.

 

AEGON Magyarország Befektetési Alapkezelő Zrt.

Mindig rendelkezésére állunk.
06-1-477-4814
Munkanapokon: 8-16h
Hosszított panaszbejelentés: hétfő 8-20h
06-1-477-4814
külföldről hívható szám