Hirdetmény „1%+1% extra hozam” új ügyfelek részére számlanyitási akcióról

 
Az Aegon Magyarország Befektetési Alapkezelő Zrt. 2018. szeptember 24. és 2019. január 31. között „1%+1% extra hozam megtakarításaira*” címmel számlanyitási akciót hirdet.

Az akció részletes feltételei:

Az Aegon Magyarország Befektetési Alapkezelő Zrt. 1+1% bónuszt fizet az akcióban részt vevő Ügyfeleinek az alábbi feltételek mellett:

 • Az akció kizárólag azon Ügyfelekre vonatkozik, akik közvetlenül az Aegon Alapkezelőn (AEKOZP), vagy az Aegon Alapkezelő alábbi függő ügynökein keresztül nyitottak számlát:
  • Egnogert Kft (AEGNOG, AEGAKC, AEGNON)
  • JADRAN-MART Kft. (AEJADR)
  • Gerencsér és Társa Kft. (AEGERE)
  • Moneta Business Group Kft. (AEGMON)
  • Premier Risk Kft. (AERISK)
  • Biztor Alkusz Kft. (AEBTOR)
 • Új ügyfélnek minősül az a magánszemély vagy közület, aki 2018. szeptember 21-én nem rendelkezett értékpapírszámlával az Aegon Magyarország Befektetési Alapkezelő Zrt-nél.
 • Az 1% bónusz összegének vetítési alapja az Ügyfél Aegon Alapkezelőnél vezetett értékpapír-számláján a kijelölt Aegon Befektetési Alapokba fektetett, 1 év, azaz 365 napon belüli átlagos értékpapír-állománya.
 • Az átlagos állományt, a promóciós kód Aegon online értékpapír számla felületén történő megadásának napjától kezdődően, egy éves (365nap) időtávon számítjuk. Amennyiben az ügyfél 2018. szeptember 24. és 2019. január 31. között nem adja meg a promóciós kódot, akkor automatikusan a 2019. február 1. és 2020. január 31. közötti időszak átlagos értékpapír-állománya lesz a bónusz jóváírás alapja. A bónusz feltétele, hogy a fenti módon kiszámított állomány növekmény átlaga elérje vagy meghaladja az 50 millió Ft-ot.
 • A +1% bónusz összegének vetítési alapja az Ügyfél Aegon Alapkezelőnél vezetett értékpapír-számláján a kijelölt Aegon Befektetési Alapokba fektetett, 2 év, azaz 730 napon belüli átlagos értékpapír-állománya. Az átlagos állományt, a promóciós kód Aegon online értékpapír számla felületén történő megadásának napjától kezdődően, két éves (730nap) időtávon számítjuk. Amennyiben az ügyfél 2018. szeptember 21. és 2018. január 31. között nem adja meg a promóciós kódot, akkor automatikusan a 2019. február 1. és 2021. január 31. közötti időszak átlagos értékpapír-állománya lesz a bónusz jóváírás alapja. A bónusz feltétele, hogy a fenti módon kiszámított állomány növekmény átlaga elérje vagy meghaladja az 50 millió Ft-ot.
 • Az értékpapír-állományba csak az alábbiakban kijelölt Aegon befektetési alapok befektetési jegyei számítanak bele. Más Aegon befektetési alapokban tartott összegek nem képezik a kalkuláció alapját.
 • Aegon Alfa Származtatott Befektetési Alap
  Aegon Panoráma Származtatott Befektetési Alap
  Aegon Moneymaxx Expressz Abszolút Hozamú Befektetési Alap
  Aegon BondMaxx Befektetési Alap
  Aegon Smart Money Befektetési Alapok Alapja
  Aegon Ázsia Részvény Befektetési Alapok Alapja
  Aegon MegaTrend Részvény Befektetési Alap
  Aegon IstanBull Részvény Befektetési Alap
  Aegon Közép-Európai Részvény Befektetési Alap
  Aegon Lengyel Részvény Befektetési Alap
  Aegon Nemzetközi Részvény Befektetési Alap
  Aegon Russia Részvény Befektetési Alap

 • Az 1% bónusz jóváírása 2019-től történik, a promóciós kód megadásának napjától számított 1 évet, azaz 365 napot követő hónap ötödik forgalmazási napján. A promóciós kód meg nem adása esetén a bónusz jóváírása 2020-ban történik február hónap ötödik forgalmazási napján. A jóváírás az Ügyfél számláján történhet pénz, vagy azzal megegyező értékű pénzpiaci befektetési jegy formájában, a piaci értéket a kifizetést megelőző hónap, záró befektetési jegy árfolyama alapján számítva.
 • A +1% bónusz jóváírása 2020-tól történik, a promóciós kód megadásának napjától számított 2 évet, azaz 730 napot követő hónap ötödik forgalmazási napján. A promóciós kód meg nem adása esetén a bónusz jóváírása 2021-ben történik, február hónap ötödik forgalmazási napján. A jóváírás az Ügyfél számláján történhet pénz, vagy azzal megegyező értékű pénzpiaci befektetési jegy formájában, a piaci értéket a kifizetést megelőző hónap, záró befektetési jegy árfolyama alapján számítva.

 

Budapest, 2018. szeptember 24.

 

AEGON Magyarország Befektetési Alapkezelő Zrt.

Mindig rendelkezésére állunk.
06-1-477-4814
Munkanapokon: 8-16h
Hosszított panaszbejelentés: hétfő 8-20h
06-1-477-4814
külföldről hívható szám