Hirdetmény „Elengedtük a díjakat. Sőt, most mi fizetünk!” akcióról, meglevő ügyfelek részére

Az Aegon Magyarország Befektetési Alapkezelő Zrt. (a továbbiakban Aegon Alapkezelő) 0,5% bónuszt fizet az akcióban részt vevő ügyfeleinek az alábbi feltételek mellett:

  1. Az akcióban azon Ügyfelek vehetnek részt, akik 2013. november 30-án rendelkeztek értékpapírszámlával az Aegon Magyarország Befektetési Alapkezelő Zrt-nél (a továbbiakban Aegon Alapkezelő).
  2. Az akcióban való részvétel feltétele, hogy az Ügyfél Aegon Alapkezelő által nyilvántartott ügyfél azonosítója „AEKOZP/…”, „AEGNON/…” vagy „AEGMPK/…” kezdetű legyen.
  3. A bónusz vetítési alapja a 2014. évi átlagos értékpapír-állománynak a 2013. évi átlagos értékpapír-állományhoz viszonyított növekménye.
  4. Az értékpapír-állományba az Aegon Alapkezelő által kezelt befektetési alapoknak azon befektetési jegyei számítanak bele, amelyeket az Ügyfél a vizsgált időszakokban az Aegon Alapkezelő által vezetett értékpapírszámlán tartott.
  5. Az értékpapír-állományba nem számítanak bele az Aegon Pénzpiaci Befektetési Alap és az Aegon Ózon Éves Tőkevédett Befektetési Alap befektetési jegyei.
  6. A bónusz jóváírása a 2015. évben, legkésőbb az ötödik forgalmazási napon történik.
  7. A jóváírás az ügyfél számláján történhet pénz, vagy azzal megegyező piaci értékű befektetési jegy formájában, az Aegon Alapkezelő döntése szerint. A piaci érték a 2014. decemberi záró befektetési jegy árfolyamok alapján kerül kiszámításra.

Budapest, 2014.02.25.
Aegon Magyarország Befektetési Alapkezelő Zrt.

Mindig rendelkezésére állunk.
06-1-477-4814
Munkanapokon: 8-16h
Hosszított panaszbejelentés: hétfő 8-20h
06-1-477-4814
külföldről hívható szám