Fontos személyi változások az Aegon Alapkezelőnél

A közelmúltban a Nemzetgazdasági Minisztérium Orbán Gábort, Társaságunk kötvény üzletág vezetőjét adó- és pénzügy politikai államtitkári posztra jelölte. Büszkék vagyunk arra, hogy az Aegon Alapkezelőben zajló szakmai munka hozzásegítette ahhoz, hogy méltóvá váljon a gazdaságpolitika egyik kulcspozíciójának betöltésére.
A kötvény üzletág irányítását átmenetileg Kadocsa Péter elnök-vezérigazgató látja el, a befektetési munka szorosabb felügyelete mellett. Az Orbán Gábor által kezelt befektetési alapok kezelését pedig Bakos Ádám szenior kötvényportfólió menedzser veszi át.
Bakos Ádám 8 éves releváns szakmai tapasztalattal rendelkezik, melyet korábban a K&H Alapkezelőnél, 2009-től pedig az AEGON-nál szerzett. Szakmai hozzáértése, munkássága a múltbeli eredmények fényében megismerhető, hiszen többek között az Aegon Közép-Európai Vállalati Kötvény Befektetési Alap és az Aegon Pénzpiaci Befektetési Alap kezeléséért felel, de több nyugdíjpénztári portfólió és eszközalap menedzselésében is aktívan részt vesz.
A személyi változások természetesen nem jelentenek változást a szolgáltatás minőségében, hiszen az Aegon Alapkezelőnél a múltban kialakított szigorú befektetési folyamatok, feszes kockázatkezelés és kiemelkedő régiós szaktudás biztosítja, hogy a portfóliók a jövőben is sikeresek maradjanak.
Ezúton is gratulálunk Orbán Gábornak a kinevezéséhez, és sok sikert kívánunk az új kihívásokhoz!

Aegon Magyarország Befektetési Alapkezelő Zrt.

Mindig rendelkezésére állunk.
06-1-477-4814
Munkanapokon: 8-16h
Hosszított panaszbejelentés: hétfő 8-20h
06-1-477-4814
külföldről hívható szám