Az Aegon Magyarország Befektetési Alapkezelő Zrt. tájékoztatása az Aegon MoneyMaxx Expressz Abszolút Hozamú Befektetési Alap dokumentumainak módosításáról

 

 

Az Aegon Magyarország Befektetési Alapkezelő Zrt. (székhely: 1091 Budapest, Üllői út 1. cégjegyzékszám: 01-10-044261, továbbiakban: Társaság), , ezúton tájékoztatja tisztelt befektetőit, hogy az MNB H-KE-III-318/2020. számú határozata értelmében, 2020. szeptember 1- i hatállyal módosítja az

 

Aegon MoneyMaxx Expressz Abszolút Hozamú Befektetési Alap

 

dokumentumait (tájékoztató, kezelési szabályzat, kiemelt befektetői információk).

 

A módosítás oka: az Alap nevének változása, továbbá pontosítások történtek, valamint az alap könyvvizsgálati díjának változása.

 

A fenti dátumtól az alap új neve: Aegon MoneyMaxx Total Return Befektetési Alap

 

A fenti dátumtól az alap angol neve: Aegon MoneyMaxx Total Return Investment Fund

 

A jelen hirdetményben felsorolt tájékoztatás nem teljes körű, így a pontos és részletes tájékoztatás érdekében kérjük, olvassák el a hivatkozott Alap Magyar Nemzeti Bank által jóváhagyott módosításokkal egységes szerkezetbe foglalt Tájékoztatóját és Kezelési szabályzatát.

 

Közzétételünk, továbbá a módosított kezelési szabályzat, tájékoztató és a kiemelt befektetői információk megtekinthetők az Alapkezelő hivatalos közzétételi helyein, a www.kozzetetelek.mnb.hu weboldalon, az alap forgalmazási helyein, illetve a https://www.aegonalapkezelo.hu weboldalon.

 

 

Budapest, 2020. július 31.

 

Aegon Magyarország Befektetési Alapkezelő Zrt.

Mindig rendelkezésére állunk.
06-1-477-4814
Munkanapokon: 8-16h
Hosszított panaszbejelentés: hétfő 8-20h
06-1-477-4814
külföldről hívható szám