Az AEGON Magyarország Befektetési Alapkezelő Zrt. tájékoztatása az Aegon Maraton Aktív Vegyes Alap dokumentumainak módosításáról

 

Az Aegon Magyarország Befektetési Alapkezelő Zrt. (székhely: 1091 Budapest, Üllői út 1. cégjegyzékszám: 01-10-044261, továbbiakban: Társaság) ezúton tájékoztatja tisztelt Befektetőit, hogy az Aegon Maraton Aktív Vegyes Befektetési Alap esetében módosítja az alap Tájékoztatóját valamint Kezelési Szabályzatát, mely változás 2018. július 6-tól lép hatályba.

Az Alapkezelő az Alap Tájékoztatójának módosításával további vételi jutalék felszámítására jogosult, amely az Alapot illeti meg. Amennyiben az Alap összesített nettó eszközértéke valamely forgalmazási napon eléri vagy meghaladja a 30 milliárd forintos vagyont, ezt a forgalmazási napot követő 2. hónap első forgalmazási napjától az alap minden sorozatának, kivéve a R sorozatát, ezen további vételi jutaléka a befektetett összeg 10%-a, mely teljes egészében az Alapot illeti. Ez a további vételi jutalék mérték mindaddig érvényben marad, amíg az Alap összesített nettó eszközértéke valamely forgalmazási napon le nem csökken 28 milliárd forintos vagyon alá, mert ezt a forgalmazási napot követő 2. hónap első forgalmazási napjától az alap R sorozatát kivéve minden sorozatának a fentiekben részletezett 10%-os további jutaléka eltörlésre kerül.

 

Budapest, 2018. június 6.

AEGON Magyarország Befektetési Alapkezelő Zrt.

Mindig rendelkezésére állunk.
06-1-477-4814
Munkanapokon: 8-16h
Hosszított panaszbejelentés: hétfő 8-20h
06-1-477-4814
külföldről hívható szám