Az AEGON Magyarország Befektetési Alapkezelő Zrt. tájékoztatása AEGON Atticus Vision Befektetési Alap beolvadásáról

Az AEGON Magyarország Befektetési Alapkezelő Zrt. (székhely: 1091 Budapest, Üllői út 1., cégjegyzékszám: 01-10-044261, továbbiakban: Társaság) ezúton tájékoztatja tisztelt ügyfeleit, hogy az AEGON Atticus Vision Származtatott Befektetési Alap (beolvadó alap), 2011. szeptember 14-i határnappal az AEGON Atticus Alfa Származtatott Befektetési Alapba (jogutód alap) olvad.

Az AEGON Atticus Vision Származtatott Befektetési Alap befektetőinek a beolvadással egyszerű és kényelmes módon nyílik lehetőségük a befektetésük fenntartására, hiszen a befektetőknek a beolvadással kapcsolatban nincs teendőjük.

2011. szeptember 9-től az AEGON Atticus Vision Befektetési Alap befektetési jegyeinek forgalmazása felfüggesztésre kerül. Ezen időpontot követően a beolvadó alap befektetési jegyeire adott megbízások érvénytelenek.

A befektetők értékpapírszámláján törlésre kerülnek a beolvadó alap befektetési jegyei és a jogutód alap befektetési jegyei kerülnek jóváírásra, a letétkezelő által meghatározott átváltási arány alapján, melyet a jogutód és beolvadó alapok egy befektetési jegyére jutó nettó eszközértékei alapján számítanak.

Az Alapkezelő a beolvadó alap befektetési jegyeit a beolvadás határnapját követően érvénytelenné nyilvánítja.

Az AEGON Atticus Vision Származtatott Befektetési Alap befektetési jegyeinek tulajdonosai, a beolvadást követően AEGON Atticus Alfa Származtatott Befektetési Alap befektetési jegy tulajdonosok lesznek, mely befektetési jegyek visszaváltási lehetősége folyamatos.

Az AEGON Atticus Vision Származtatott Befektetési Alap Beolvadási Tájékoztatóját itt éri el.

Budapest, 2011. augusztus 17.
AEGON Magyarország Befektetési Alapkezelő Zrt.

Mindig rendelkezésére állunk.
06-1-477-4814
Munkanapokon: 8-16h
Hosszított panaszbejelentés: hétfő 8-20h
06-1-477-4814
külföldről hívható szám