Az AEGON Magyarország Befektetési Alapkezelő Zrt. cégjegyzékben nyilvántartott adatainak változása

Az AEGON Magyarország Befektetési Alapkezelő Zrt. ezúton tesz eleget a 2011. évi CXCIII. törvény 136.§ 1/j pontjában előírt, a cégjegyzékben nyilvántartott adatainak 2012július. 13-i változásáról szóló tájékoztatási kötelezettségének:

Az AEGON Magyarország Befektetési Alapkezelő Zrt. egyszemélyi tulajdonosa az AEGON Magyarország Általános Biztosító Zrt. (a korábbi 0,2%-os tulajdoni hányaddal rendelkező AEGON Magyarország Ingatlan Fejlesztő és Hasznosító Kft.-nek az AEGON Magyarország Általános Biztosító Zrt.-be való beolvadásával).

Az AEGON Magyarország Befektetési Alapkezelő Zrt. vezérigazgatójának, Kadocsa Péternek pozíciójának megnevezése vezérigazgatórólelnök-vezérigazgatóra változott.

Az AEGON Magyarország Befektetési Alapkezelő Zrt. az általa a könyvvizsgálói feladatok ellátására kijelölt természetes személytmegváltoztatta, és a Társaság könyvvizsgálói feladatainak ellátására az alábbirmészetes személyt jelölte ki:

Buzás Dóra
Lakcíme: 7967 Markóc, Fő utca 30.
Kamarai nyilvántartási száma: 005614

Hindrik Eggens felügyelőbizottsági tag kézbesítési megbízottjaként az alábbi személyt jelöli meg:

Holpert Enikő
lakcím: 9600 Sárvár, Dózsa György utca 23.

Budapest, 2012. július 18.

AEGON Magyarország Befektetési Alapkezelő Zrt.

Mindig rendelkezésére állunk.
06-1-477-4814