Aegon Alapkezelő

26 év vagyonkezelői tapasztalat

Értékteremtő megoldások intézményi partnereinknek

Miért minket válasszon?

A legfontosabb számunkra ügyfeleink belénk vetett bizalma. Jelentéseken, konzultációkon keresztül igény szerinti rendszerességgel tájékoztatjuk ügyfeleinket befektetéseikkel kapcsolatban.

Azon befektetők, akik az Aegon Alapkezelőt választják egy szakértő csapatot tudhatnak befektetésük mögött, akik hosszú évek tapasztalatával felvértezve kezelik a befektetők vagyonát. Biztonságot jelent ügyfeleink számára, hogy vagyonkezelői csapatunk összetétele hosszú évek óta nem változott, viszont folyamatosan bővült több vagyonkezelővel, elemzővel. Az állandóság azért fontos ezen a téren, mert a vagyonkezelőink által kialakított stratégia hosszú távon csak így valósulhat meg.

Felelősségteljes befektetési döntéseinkkel rugalmasan alkalmazkodunk a piaci kihívásokhoz, anélkül, hogy komoly kockázat súlya nyomná a befektetőink vállát. Célunk minden körülmények között kiemelkedő hozam elérése szigorú kockázat menedzsment mellett.

Szakmai munkatársaink sok éves tapasztalattal rendelkeznek a régiós országokat tekintve. Az orosz, török, lengyel, román, magyar, cseh, osztrák piacokra vonatkozóan dedikált portfóliókkal is rendelkezünk. A lengyel, magyar, cseh piacot régóta aktívan követjük, közelről szemléljük a cégeket. Emellett bővítettük régiós tudásunkat, egy évtizede figyeljük az orosz és török piacot is, egy ideje pedig az osztrák piaccal is foglalkozunk.

A díjazás megállapodás szerint rugalmasan kerül kialakításra.

 

Többek között alapítványok, egyesületek, nyugdíjpénztárak, gazdasági társaságok, önkormányzatok, költségvetési szervek, egészségpénztárak és biztosítók számára biztosítunk egyedi ügyféligényekre kialakított vagyonkezelést. Azon befektetők, akik az Aegon Alapkezelőt választják egy szakértő csapatot tudhatnak befektetésük mögött, akik hosszú évek tapasztalatával felvértezve kezelik a befektetők vagyonát. Biztonságot jelent ügyfeleink számára, hogy vagyonkezelői csapatunk összetétele hosszú évek óta nem változott, viszont folyamatosan bővült több vagyonkezelővel, elemzővel. Az állandóság azért fontos ezen a téren, mert a vagyonkezelőink által kialakított stratégia hosszú távon csak így valósulhat meg.

Amennyiben Ön a felsorolt intézmények képviselője és érdeklődik vagyonkezelési és befektetési szolgáltatások iránt, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot.

Kérjen visszahívást

Lépjen velünk kapcsolatba, kérjen visszahívást kollégánktól!

* Hozzájárulok, hogy az Aegon Alapkezelő a továbbiakban marketing tartalmú megkereséseket küldjön részemre és elfogadom az ehhez kapcsolódó adatvédelmi tájékoztatót.

2015-ben és 2017-ben az Év Alapkezelője

- privatbankar.hu klasszis -

További elismerések