Vision ablakperiódus

Tisztelt Ügyfeleink!

2011. április 1-7. között (a naptári negyedév első 5 forgalmazási napján) lehetőségük van a 7%-os vételi jutalék nélküli, – forgalmazói díjszabástól függő, – olcsó belépésre, az AEGON Atticus Vision Származtatott Befektetési Alapba.

Az Alap befektetői, több, mint 50%-ban koncentrálták vásárlásaikat ezekre a kitűntetett időszakokra, az ablakperiódusokra.

Az Alap teljesítménye az elmúlt egy év alatt 16,83%-os hozammal jutalmazta befektetőit, ami önmagában véve is megelégedéssel tölthet el. Ám ha figyelembe vesszük, hogy a benchmark ugyan ezen idő alatt 6,31%-os teljesítményt produkált, még inkább kidomborodik az Alap magas teljesítménye, hiszen a számok tükrében jól látható, hogy csaknem háromszorosan szárnyalta túl az AEGON Atticus Vision Alap a referenciaindexének teljesítményét.

Reményeink szerint, mindezek nagyban támogatják a befektetők költséghatékony, de értékszemléletű befektetési döntéseit, melynek eredménye egy olyan Alap lehet, amely messze az átlagos reálhozam felett kíván teljesíteni!

Mindig rendelkezésére állunk.
06-1-477-4814
Munkanapokon: 8-16h
Hosszított panaszbejelentés: hétfő 8-20h
06-1-477-4814
külföldről hívható szám