Adatvédelmi tájékoztatók és szabályzatok

 

Az Aegon Alapkezelő számára eddig is kiemelten fontos volt a személyes adatok védelme. Biztosak vagyunk abban, hogy az adatvédelmi szabályozásban A 2018. május 25-től életbe lépő Általános Adatvédelmi Rendelet (General Data Protection Regulation – „GDPR”) célja, hogy Ön nagyobb ellenőrzést gyakorolhasson a személyes adatainak felhasználása felett. Ezúton is szeretnénk Önt biztosítani arról, hogy a személyes adatai biztonságban vannak nálunk. Szeretnénk azt is biztosítani, hogy megértse, hogy hogyan és mire használjuk fel a nálunk kezelt személyes adatokat.

A fenti okokból új adatvédelmi szabályzatot és cookie tájékoztatót vezetünk be, amelyben egy helyen megtalál minden információt arról, hogyan biztosítjuk személyes adatai védelmét, és hogyan kezeljük adatait. A szabályzat elolvasása során megtudhatja, hogy Önről milyen személyes adatokat gyűjtünk, hogyan használjuk fel azokat, valamint, hogyan tudja érvényesíteni adatvédelmi jogait.

A fenti dokumentumok vagy a dokumentumon feltüntetett dátummal léptek hatályba, vagy – amennyiben a hatály az adott dokumentumon nincs feltüntetve – 2018. május 25-ével. Amennyiben bármilyen adatkezeléssel kapcsolatos kérdése lenne, kérjük, lépjen kapcsolatba az Alapkezelő adatvédelmi tisztviselőjével az adatvedelem.alapkezelo@aegon.hu e-mail címen.

Mindig rendelkezésére állunk.
06-1-477-4814
Munkanapokon: 8-16h
Hosszított panaszbejelentés: hétfő 8-20h
06-1-477-4814
külföldről hívható szám