Adatvédelmi tájékoztatók és szabályzatok

 

Az Aegon Alapkezelő számára eddig is kiemelten fontos volt a személyes adatok védelme. Biztosak vagyunk abban, hogy az adatvédelmi szabályozásban A 2018. május 25-től életbe lépő Általános Adatvédelmi Rendelet (General Data Protection Regulation – „GDPR”) célja, hogy Ön nagyobb ellenőrzést gyakorolhasson a személyes adatainak felhasználása felett. Ezúton is szeretnénk Önt biztosítani arról, hogy a személyes adatai biztonságban vannak nálunk. Szeretnénk azt is biztosítani, hogy megértse, hogy hogyan és mire használjuk fel a nálunk kezelt személyes adatokat.

A fenti okokból új adatvédelmi szabályzatot és cookie tájékoztatót vezetünk be, amelyben egy helyen megtalál minden információt arról, hogyan biztosítjuk személyes adatai védelmét, és hogyan kezeljük adatait. A szabályzat elolvasása során megtudhatja, hogy Önről milyen személyes adatokat gyűjtünk, hogyan használjuk fel azokat, valamint, hogyan tudja érvényesíteni adatvédelmi jogait.

Tájékoztatjuk, hogy személyes adatainak kezelésével kapcsolatos kérdésével az Adatvédelmi Tisztviselőhöz fordulhat az alábbi elérhetőségek egyikén.

Az adatvédelmi tisztviselő adatai:

Neve: dr. Szikora Péter Pál

Székhelye: 1091 Budapest, Üllői út 1.

Levelezési címe: 1085 Budapest, Kálvin tér 12-13.

E-mail elérhetősége: adatvedelem.alapkezelo@aegon.hu

Mindig rendelkezésére állunk.
06-1-477-4814
Munkanapokon: 8-16h
Hosszított panaszbejelentés: hétfő 8-20h
06-1-477-4814
külföldről hívható szám